Pošalji prijatelju

Srbija

Beograd 24. 11. 2015

Petrović upao u Savet?

Beograd - Članica Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović izjavila je za N1 da je, posle izveštaja o Diposu, direktor Elektromreža Srbije Nikola Petrović upao u prostorije Saveta i izrazio nezadovoljstvo time što je naveden kao jedan od zakupaca državnih nekretnina, ali je on to demantovao u pisanoj izjavi za B92.

Milenović tvrdi da je ta poseta bila neprijatna, da je sa potpredsednikom, koji je potpisnik izveštaja, Petrović imao razgovor u kojem je ukazao da je, objavljivanjem adrese, ugrožena bezbednost njega i njegove dece.

"Mi smo objavili adrese državnih stanova koji su zakupljeni. Mi smo objavili koje su te jedinice i koji ljudi su dobili pravo na zakup na to... Da li oni tamo žive, da li su tu njihove poslovne jedinice, da li tamo gaje cveće, mi se time nismo bavili", objasnila je Milenović.

"Nismo objavili ugovor Nikole Petrovića o zakupu sa NN osobom, pa time ugrozili njegov život i život njegove dece", dodala je Milenović.

S druge strane, Petrović napominje da "gospođu Milenović ne poznaje i da je nikada nije video".

"Nisam upao u prostorije Saveta, nego sam se telefonom uredno najavio", objasnio je Petrović, koji misli da nije u redu da se u tom izveštaju navodi tačna adresa na kojoj živi i da njegova maloletna deca zbog toga imaju neprijatnosti.

"U Savetu su mi rekli da im to nije bila namera, ali podneo sam krivičnu prijavu protiv tog Milićevića koji je potpisao izveštaj. Inače kiriju uredno plaćam", naveo je Petrović.

Novinar P.V., foto FoNet

Nema komentara.