Pošalji prijatelju

Tehno

Beograd 28. 07. 2015

Predstavljanje Windows 10

Beograd - Microsoft Srbija i Ušće Shopping Center vas sa zadovoljstvom pozivaju da budete deo dugo iščekivanog zvaničnog predstavljanja Windows 10 operativnog sistema, koje će se održati sutra (29. jula) na štandu Microsofta u TC "Ušće".

Kao deo aktivnosti upoznavanja sa novim Microsoft operativnim sistemom, koje će se 29. jula održati širom sveta – "Microsoft Srbija" i "Ušće Shopping Center" predstaviće fanovima i svim zainteresovanim posetiocima karakteristike Windows 10, kao i sve informacije o tome kako mogu da postanu korisnici novog operativnog sistema.

Pored prilike da među prvima isprobaju Windows 10, posetioci će u okviru chill zone na štandu Microsofta moći da se zabave uz Xbox i druga iznenađenja.

Inovativan na više nivoa, Windows 10 je prvi put u istoriji Windows-a dostupan kao besplatna nadogradnja, pružajući poznata iskustva na sigurniji način i uvek ažurirana.

Nove karakteristike i aplikacije kao što su Cortana, Microsoft Edge i Xbox integracija, čine Windows 10 najboljim i najpersonalizovanijim Windows iskustvom ikada.

Svako ko poseti sdutra predstavljanje svoje iskustvo može podelti kroz #Windows10 iskustvo!


Blic, foto Blic

Nema komentara.