Pošalji prijatelju

Zabava

Beograd 19. 11. 2015

TV duel Radulović-Vučić

Beograd - Pokret "Dosta je bilo" Saša Radulović pozvao je medije da nateraju premijera da se javno suoči sa istinom jer, kako navodi, Aleksandar Vučić ponavlja mantru o „poslovnim uspesima“ Er Srbije, uprkos tome što u zvaničnim dokumentima Agencije za privredne registre piše potpuno suprotno.

U saopštenju Pokrets se navodi da svako može da pročita da je Er Srbija u 2014. godini dobila državnu pomoć od 71 milion evra i time pokušala da sakrije da je napravila poslovni gubitak od čak 75 miliona evra.

Pokret je ponovio da "Aleksandar Vučić i njegov prijatelj i najbliži saradnik Siniša Mali, zajedno sa novim poslovodstvom Etihada ugrožavaju i poslovanje Aerodroma Beograd koji je dekretom iz Vlade bio primoran da oprosti dugovanja od 17 miliona dolara Er Srbiji na ime neplaćenih taksi što su novinari televizije N1".

Vučićeve izjave u kojima vređa i tvrdi da je lider Pokreta „Dosta je bilo“ Saša Radulović "Takav čovek ne ume da čita papire koje bi umelo da pročita dete iz četvrtog razreda osnovne škole“, pokazuju da premijer više ne ume da govori istinu, ocenjuje se u saopštenju.

Pokret je pozvao medije da nateraju premijera da se javno suoči sa istinom.

"Najbolji lek je da na RTS pozovu Sašu Radulovića i Aleksandra Vučića da javno objasni Raduloviću kako se čitaju papiri". Javni servis bi trebalo da bude servis javnosti, ocenjuje se u saopštenju.

Novinarka Jadranka Stanimirović, foto FoNet

Nema komentara.